2011. szeptember 23., péntek

Videón a sulim (frissített)

Feltöltöttem néhány videót a telefonomról és Évi gépéről, úgyhogy most egyszerre elérhetők a bejegyzésben.



Az első még egy régebbi kajálás alkalmával készült, de csak most került nyilvánosságra. A szokásos kedvenc ételünkről szól.

Csináltam két videót a suli területén, az első abban az épületben játszódik, ahol az óráim vannak.

A második azon a helyen van, ahol lehet finom szendvicset és kávét kapni, valamint ennél érdekesebb dolog, hogy az egyik ütőere az campusnak, így rengeteg ember fordul meg itt. Enivel általában itt ülünk a nap egy részében és a szerencsésebb külföldiek csatlakozhatnak hozzánk némi társalgásra. Természetesen előtte hosszas vita keretében határozzuk meg, hogy ki kap sms-t arról, hogy élőben fogadjuk az asztalunknál.

Végül két videó a koreai szurkoló hadseregről, akinek a kultúrája némileg eltér az európai stílustól, a lelkesedés azonban legalább akkora. Talán egy Bigb még elfért volna a kerítésen, de így is élmény volt látni őket.
A szurkolás természetesen a hoki csarnokban is folytatódott, a sajátjaink készültek egy gyenge koreóval, a drapikat és a görögtüzeket valószínűleg a rendőrök már a beléptetéskor elvették mindkét tábortól. Ennek is köszönhetően közepes minőségi szurkolás folyt, a főbb dalokhoz a szélek is becsatlakoztak, de leginkább a pályán történt események befolyásolták a hangulatot. A vendégtábor létszámban elmaradt a hazaitól, különösebb összetűzés nem volt a felek között, így csendes matinéként folyt le a meccs.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése