2011. augusztus 19., péntek

A második nap nagyvonalakban


A második napon megkerestük az egyetemünket is, kicsit ismerkedtünk a hellyel, ami elég impozáns volt. Ez a kép a főbejáratnál készült, mögöttünk pedig a főépület.


Maga a campus hatalmas, ami elsőre szembetűnt, hogy nagyon jó infrastruktúrájú egyetem a KUBS, tele van boltokkal, éttermekkel, van uszoda, edzőterem, sok-sok dormitory, stb. Angolul viszont a nemzetközi irodában is csak egy nő beszél. 

Hosszas és kimerítő lakáskeresés után (pl. 2 órán keresztül bolyongtunk az egyik városrészben egy irodát keresve a tűző napon, hőségben) végül sikerül rátalálnunk egyre, ami nagyon megtetszett. Bútorok nincsenek benne, de teljesen olyan mint Pesten bármelyik új építésű társasház egyik lakása. 3 szobás, nappalis, nagy konyhás, teraszos, pont amilyet szerettünk volna. Este fél 7-kor megkötöttük a lakásunk szerződését az egyik ingatlanirodában, ahol a főbérlő koreaiul is rögzítette a nevünket. Szerintem elég vicces:

Végül este még betértünk egy mobilboltba, ahol a lányok önmagukért beszélő, igazi ázsiai készülékeket szereztek be. De azért mi is szívesen pózoltunk velük:
A fehér-rózsaszín csodamobilokkal
És itt egy videó arról, hogy este még a rákokat is megkóstoltuk az utcán:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése